Kaksplus.fi

4. toukokuuta 2017

Pikkuväen kanapihvit & peruna-bataattikuutiot




Kana-kesäkurpitsapihvit



400g kananpojan jauhelihaa
2 pientä tai yksi isompi kesäkurpitsa
1 pieni sipuli
0,5 dl kaurahiutaleita
1 kananmuna
0,25 tl mustapippuria
ripaus kuivattua rosmariinia
ripaus valkosipulijauhetta

Pilko sipuli pienen pieniksi kuutioiksi. Raasta kesäkurpitsat. Sekoita sipuli ja kesäkurpista raa`an jauhelihan kanssa. Lisää seokseen kananmuna, kaurahiutaleet ja mausteet. Muotoile massasta pihvejä uunipellille leivinpaperin päälle. Paista uunissa 200 asteessa n. puoli tuntia.

Tarjoa keitettyjen peruna- ja bataattipalojen kanssa. 




Terkuin,
Doris

3 kommenttia: