Kaksplus.fi

28. maaliskuuta 2017

Arkiruokavinkki: Bataatti-broilervuoka

Helppo arkiruoka bataatista ja broilerin jauhelihasta. Nesteeksi laitoin kauramaidon ja veden sekoitusta, mutta kermalla tai ruokakermalla ei-maitoallergisen perheen versio maistuu varmasti myös maukkaalta :)




Bataatti-broilervuoka


1 bataatti
400g broilerin jauhelihaa
1 pilkottu sipuli
1 murskattu valkosipulin kynsi
Jotain nestettä esim. kauramaitoa, kermaa, ruokakermaa, vettä, kanaliemi
½ tl suolatonta yrttimaustetta 
öljyä
*suolaa ja muita mausteita voi lisätä halutessaan

Viipaloi bataatti ohuiksi siivuiksi. Pilko sipuli ja valkosipuli pieniksi. Laita kaikki ainekset uunivuokaan (myös jauheliha raakana), sekoita niihin öljyä ja yrttimauste ja painele ainesten pinta tasaiseksi. Kaada ainesten päälle nestettä, niin että bataattisiivut peittyy kokonaan. Ruoka valmistuu uunissa 200 asteessa n. tunnin.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti